KIM

13558918_1463975136961545_5038020709903530555_o

MICHAŁ
KARPIAK

Fundacja jest dla niego jak dziecko. Twór, na który czas i środki wykopie choćby spod ziemi. Spokojny, opanowany, zawsze służący dobrą radą oraz informacją m.in. o aspektach prawnych proponowanych przez resztę wolontariuszy i członków zarządu pomysłów. Podsycając tym samym ich chęci do działania lub przeciwnie, studząc je. Rzadko wdaje się w dyskusje. Po prostu stwierdza „nie da się” albo - z zamyślonym wzrokiem - rzuca: „to jest do zrobienia” i tyle. Michał jest mózgiem i szyją naszej organizacji. Mistrz papierologii 🙂

158255467_1868293563323628_8098325436826006736_o

DANIEL
CHEŁMOWSKI

Najmłodszy członek zarządu, człowiek angażujący się w wolontariat na różnych wydarzeniach, min. Pol'and'Rock, finał WOŚP, Pyrkon i Półmaraton Warszawski. Na co dzień wspiera młodzież w realizowaniu własnych inicjatyw, a zawodowo pracuje jako grafik i copywriter.
Nie boi się nowych wyzwać, ciągle próbuje doświadczyć czegoś nowego, ceni kontakt z naturą i dba o spokój ducha 🙂

AF

OLA FRYCA
(WYSOCKA)

Rockowa wokalistka z marketingowym i PR-owym zacięciem. Słowa „nie da się” rzadko przyjmuje do wiadomości. Zawsze znajdzie sposób by zrealizować to co postanowi. Ma setki pomysłów na minutę, a doświadczenie, nie tyko sceniczne ale także zawodowe, skrzętnie wykorzystuje do wcielania ich w życie. Uśmiech, kreatywność i innowacja to jej sposób zarówno na działalność fundacji jaki i życie prywatne. Motto: DZIAŁAMY!!!

117964973_1719001788246926_3822844232455785976_o

PAULINA
DEPKA PRĄDZINSKA

Słońce! Nie człowiek! Pozytywnie zakręcona i utalentowana artystka. Maluje, szkicuje i projektuje same wspaniałości. Lubi pogrywać na gitarze, rekonstrukcje historyczne i odkrywanie świata. Ciągle poszukuje nowych wyzwań i nie boi się ambitnych projektów, pracowała przy ilustrowaniu podręcznika do gry RPG "Przebudzenie Bogów".

11227407_1030608403650323_2755230067687076849_o

PAULINA
CIESIELSKA

W teorii cicha i spokojna. W praktyce wulkan energii i dobrego humoru. Do fundacji trafiła przez przypadek - bo słyszała, że działa w niej grupa foto. Po pierwszych zajęciach tak się wkręciła, że wolontariat stał się jej sposobem na życie na kilka lat. W naszych szeregach jest jedną z tych, która zawsze służą swoją pomocą, i na którą można liczyć niezależnie na okoliczności.

REALIZUJ Z NAMI
TWOJE PASJE