KIM

13558918_1463975136961545_5038020709903530555_o

MICHAŁ
KARPIAK

Fundacja jest dla niego dziecko. Twór, na który czas i środki wykopie choćby spod ziemi. Spokojny, opanowany, zawsze służący dobrą radą oraz informacją m.in. o aspektach prawnych proponowanych przez resztę wolontariuszy i członków zarządu pomysłów. Podsycając tym samym ich chęci do działania lub przeciwnie, studząc je. Rzadko wdaje się w dyskusje. Po prostu stwierdza „nie da się” albo - z zamyślonym wzrokiem - rzuca: „to jest do zrobienia” i tyle. Michał jest mózgiem i szyją naszej organizacji. Mistrz papierologii 🙂

18052763_10203079207376365_513882623_n

ANKA
ZAJKOWSKA

Od pięciu lat nadworny fotograf fundacji i koordynator warsztatów foto. Równie chętnie angażuje się jednak w organizację koncertów i innych wydarzeń. Lubi otaczać się kreatywnymi ludźmi z pasją, co twórczo nakręca także ją samą. Nie znosi bezczynności. W naszej organizacji łączy swoje trzy największe pasje: fotografię, muzykę i kontakt z młodymi kreatywnymi ludźmi.

AF

OLA FRYCA
(WYSOCKA)

Rockowa wokalistka z marketingowym i PR-owym zacięciem. Słowa „nie da się” rzadko przyjmuje do wiadomości. Zawsze znajdzie sposób by zrealizować to co postanowi. Ma setki pomysłów na minutę, a doświadczenie, nie tyko sceniczne ale także zawodowe, skrzętnie wykorzystuje do wcielania ich w życie. Uśmiech, kreatywność i innowacja to jej sposób zarówno na działalność fundacji jaki i życie prywatne. Motto: DZIAŁAMY!!!

10669009_420144138193064_3443921117399911058_o

PAWEŁ
KRAUSE

Aktualnie najstarszy stażem gwardzista fundacji. Ciągle doskonalący się perkusista, który swoimi umiejętnościami od lat wspiera różne składy. Poza grą na instrumencie Paweł ma jeszcze jedna pasję – planszówki. To właśnie on kilkanaście miesięcy temu spontanicznie zaprosił w nasze skromne progi swoich pubowych towarzyszy gier, którzy spotykają się u nas do dziś.

11227407_1030608403650323_2755230067687076849_o

PAULINA
CIESIELSKA

W teorii cicha i spokojna. W praktyce wulkan energii i dobrego humoru. Do fundacji trafiła przez przypadek - bo słyszała, że działa w niej grupa foto. Po pierwszych zajęciach tak się wkręciła, że wolontariat stał się jej sposobem na życie na kilka lat. W naszych szeregach jest jedną z tych, która zawsze służą swoją pomocą, i na którą można liczyć niezależnie na okoliczności.

REALIZUJ Z NAMI
TWOJE PASJE