SPOTKANIA I WYMIANA MŁODZIEŻY

Działamy od ponad 10 lat!

Fundacja jest organizatorem spotkań mieszkańców miast partnerskich i pozaszkolnych wymian młodzieży. Ich tematyka związana jest z organizacją działalności młodzieżowej i muzyką. Spotkania są okazją do wymiany doświadczeń i nawiązania nowych kontaktów. Dzięki nim współpraca między środowiskami muzyków rockowych z miast partnerskich Emsdetten i Chojnice trwa już ponad 10 lat.

Festiwal przeciwko rasizmowi i dyskryminacji

Fundacja jest organizatorem wyjazdów wolontariuszy na festiwal przeciwko rasizmowi i dyskryminacji organizowany przez stowarzyszenie Dettenrockt z Emsdetten. Uczestnicy z Chojnic pomagają w organizacji imprezy. Od 2016 roku Fundacja organizuje współprace wolontariuszy z 3 krajów na festiwalu InterTony w Chojnicach.

O współpracy w ramach partnerstwa miast możesz poczytać w Raporcie powstałym w ramach projektu podsumowującego jej dziesięciolecie.

Link: http://fundacja.pomorskie.info/wp-content/uploads/2016/10/Bandexchange-Endreport-En-De-Pl.pdf

Chcesz dołączyć? Zgłoś się do Eurodesk.

Jesteśmy organizacją non-profit działającą na zasadzie wolontariatu.
Na realizację naszych projektów pozyskujemy finansowanie.
Wolontariusze Fundacji dziękują za każdą złotówkę!

Dane osobiste

Dzięki Twojej wpłacie będziemy mogli realizować statutowe cele Fundacji, związane z aktywizacją młodzieży z Chojnic i regionu.

Wykonaj przelew zgodnie z instrukcjami:

Fundacja Rozwoju Ziemi Chojnickiej i Człuchowskiej

ul. Wysoka 3, 89-600 Chojnice

Nr konta: 92 8146 0003 0000 1560 2000 0001

Bank: Bank Spółdzielczy w Chojnicach

Sugerowany tytuł wpłaty: darowizna na cele pożytku publicznego

Suma Darowizny 25zł